Prijsvorming

 • Reportages

  De meeste activiteiten vallen onder deze categorie. Prijzen zijn steeds op basis van een offerte die permail - of op vraag afgedrukt - bezorgd wordt. Na betaling van het voorschot ligt de overeenkomst vast.

  Neem gerust contact op, en informeer naar eventuele kortingen wegens vroegboeken, combineren met andere diensten,...

  Enkele fictieve prijsvoorbeelden

 • Maatwerk

  Na de reportage beschik je over degelijke foto's. Maar de echte kwaliteit van een goede foto komt pas tot zijn volle recht op professionele afdrukken waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste materialen. Dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn, en het prijsniveau ligt vaak niet hoger dan wat in de massaproductie wordt aangerekend.

  Hiervoor wordt er samengewerkt met de beste pro's op de markt. Voorbeelden van afdrukken zijn beschikbaar om u te overtuigen van de geleverde kwaliteit.

  Enkele prijzen voor nabestellingen of maatwerk

 • Nevenactiviteiten

  Een ondertitel die "Fotografie en meer" luidt, dat houdt iets in. Vaak zoeken mensen niet alleen een fotograaf, maar ook meer... en dan denk ik aan jubileumvieringen, verjaardagsparty's, lentefeesten, vormsels en andere momenten in het leven waarvan foto's gewenst zijn maar waar ook feestelijkheden bij horen.

  Zoals in mijn biografie te lezen valt, heb ik me ook steeds bezig gehouden met muziek en de technologie daarrond. Ik kan naast het leveren van de fotografische diensten ook materiaal aanbieden om uw feest te voorzien van de nodige muzikale achtergrond en verlichting. Vraag maar raak, niets is te gek.

  Prijzen verhuurmateriaal